Automobilul Electric reloaded ….

No comment !

    Se pare că ,  China a realizat intr-un final că poluarea este în creştere în orasele lor aglomerate , motiv pentru care omuleţii cu ochii oblici trec pe automobilul electric . Aici găsim mai multe detalii :

” A STUDY prepared for the World Bank Transport Office in Beijing released today makes clear the urgency of China’s transition to electric cars. According to “The China New Vehicles Program: Challenges and Opportunities,” prepared by PRTM, a management consulting firm, China’s soaring consumption of imported oil could stifle the country’s economy, while emissions from petroleum-powered vehicles could choke its cities with air pollution. „

     Aşadar , energie regenrabilă 100% si totodată curată. Dacă China a considerat că Le-a Ajuns , nu cred că va mai trece mult până o să ajungă la scară globală. Totodată  , se pare  că ,  omuleţii cu ochii oblici au realizat că vor să fie independenţi din punct de vedere energetic .

    Chiar şi România are un plan pentru automobilul electric .

„Ministerul Mediului pregăteşte o ordonanţă de urgenţă prin care să dea o serie de facilităţi din partea statului cumpărătorilor de maşini electrice, valoarea avantajelor urmînd să acopere diferenţa de cost dintre un astfel de vehicul şi unul normal, care în prezent ajunge la circa 5.000 de euro.”

„De săptămâna viitoare, cei care vor dori să cumpere autovehicule electrice şi casează maşini vechi vor primi şase vouchere, şi nu unul ca pentru programul obişunuit, ceea ce înseamnă peste 5.000 de euro. De fapt, asta înseamnă diferenţa de preţ între o maşină cu combustibil şi una electrică. În plus, celor care nu vor participa la Programul «Rabla» o să le acordăm o facilitate de 25% din preţul autovehicului electric, dar nu mai mult de 5.000 de euro”, a spus ministrul Laszlo Borbely.  Aici !

    Tot ceea ce le-a trebuit Chinezuţilor a fost voinţă politică şi se pare că ei o au .

    Noi ?

   În ceea ce priveste Better Place , ia să vedem ce aflăm despre Shai Agassi ?

   200 milioane dolari huh ?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: